7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 13 d'abril de 2022 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz
Noia, 18 anys
Sempre m'han posat els nois, però des de fa unes setmanes vaig començar a fixar-me en el cuerpazo de la meva millor amiga i el finde passat, que es quedava a dormir a casa meva, vam anar a clap, vam pillar una bona taja i a casa meva vam acabar fent-nos els dits. Va ser al·lucinant, el que passa que per ella és un rollo d'una nit però jo me quedat amb ganes de més. Ella té nòvio des de fa quasi dos anys.

Noi, 16 anys
Quan estic sol a casa, em poso molt calent i me'n vaig al lavabo. Començo a mirar l'Instagram de la gent de la meva classe i em masturbo (també els nois).

Noi, 18 anys
El meu gran secret és que un dia vaig emportar-me a la meva xicota a casa, però hi havia els meus pares. Total que vam anar al pàrquing i allà i vam acabar fent-ho. Mentre ho fèiem vaig sentir la porta del pàrquing obrir-se i em va semblar veure un cap per allà. Dies després estava aparcant el cotxe i un veí es va quedar mirant la porta del pàrquing i em va dir: 'És bona idea eh lo del cotxe...' Pateixo perquè li expliqui als meus pares.

Noi, 16 anys
Ahir a la nit, vaig parlar amb la meva no¡òvia per telèfon, com cada nit, però la cosa es va posar molt cursi i vam començar a parlar de coses boniques, ella em va dir tot el que li agradava de mi i tot el que li faig sentir, coses que em van arribar al cor. Jo no li vaig poder dir el mateix, perquè em vaig ficar a plorar com un nen petit, exageradament, i no li vaig poder dir el que em fa sentir ella, que és molt especial per mi i que estic enamorat d'ella... Ara em sento fatal, però tant de bo llegeixi aquest missatge...

Noia, 17 anys
El meu gran secret és que fa un temps que crec que sento alguna cosa per una amiga meva. L'altre dia vaig somiar que em feia un petó i no hi paro de pensar. Ara quan quedem em sento estranya i molt confusa, però realment m'agrada molt estar amb ella perquè riem molt i portem des de molt petites juntes. A algú més li passa?

Noi, 15 anys
Sóc gay, ningú ho sap i quan estic als vestuaris dutxant-me amb el meu equip me'ls imagino liant-se entre ells i amb mi. Em dona un morbo espectacular.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: