T'agradaria dedicar-te a l'àmbit social, però tens dubtes sobre què estudiar? Aquest test et pot ajudar

per Redacció, el 28 d'abril de 2022 a les 06:00
Més del 80% dels alumnes troben feina després d’acabar aquests graus i un 85% dels titulats asseguren que tornarien a cursar els mateixos estudis si haguessin de començar de nou.

Us estem parlant de dues formacions que, tot i ser diferents, sovint es confonen: l’Educació Social i el Treball Social. Si bé totes dues estan orientades  a acompanyar els col·lectius amb dificultats com infància i famílies vulnerables, gent gran, persones amb discapacitat o projectes de cooperació en altres països, la manera com actuen i la feina que duen a terme aquests professionals és molt diversa.

És per això que avui us hem portat un test que us pot ajudar a decidir-vos si us voleu dedicar a l’àmbit social i ajudar les persones: què us ha sortit?


 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: