T'agradaria aprendre a maquillar i a fer fotos com un/a professional? Aquest curs gratuït t'interessa

per Redacció, el 20 d'abril de 2022 a les 06:00
Vols aprendre a maquillar i a fer fotos com un/a professional? Doncs has de saber que existeixen cursos que et poden ajudar.

Aquest 27 d’abril Thuya Escuela ofereix el workshop Makeup for Instagram, un curs totalment gratuït on t’ensenyaran tècniques de maquillatge, de fotografia i també de retoc d’imatge.

Thuya Escuela a més de realitzar workshops com aquest, és un centre de referència en estudis d'Assessoria d'Imatge Personal i Corporativa, Perruqueria, Estètica…així que rebràs consells d’alguns dels i les millors professionals del sector.

Per si hi estàs interessat/da, et donem més detalls sobre algunes de les coses que podràs aprendre al curs de Makeup for Instagram:

 






Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: