És sa compartir tot el que fas amb la teva parella a les xarxes socials?

per Redacció, el 10 de novembre de 2023 a les 10:00
A les xarxes socials podem trobar dos tipus de persones: les que sempre pugen fotos de tot el que fan amb la seva parella i les que no ho fan mai. Saps quin és el motiu?

Els experts asseguren que les parelles felices no solen exposar la seva relació perquè estan ocupades gaudint del moment. En canvi, les parelles que ho fan, solen tenir una necessitat de reforç extern. És a dir, tot i estar molt contents amb la seva relació, necessiten l'aprovació de terceres persones.


Això no és del tot estrany si tenim en compte que som éssers socials i que totes les parelles necessiten una mica de validació externa. La qüestió està en quin moment es decideix publicar les imatges. Es fa mentre s'hauria d'estar gaudint del moment o un cop ja ha passat?

Tenint en compte això, no hi ha cap problema si decideixes compartir l'experiència un cop ja ha acabat, ja que l'hauràs viscut al 100%. En canvi, si desconnectes del moment íntim amb la teva parella per publicar-ho a les xarxes socials, significa que no estàs suficientment implicat/da en el moment i això pot suposar un problema per la relació.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: