Millie Bobby Brown ataca la premsa per sexualitzar-la des que era menor: «És fastigós»

L'actriu protagonista de la sèrie "Stranger Things" reconeix la dificultat de gestionar l'exposició brutal sobre el seu cos o les seves relacions

per Redacció, el 14 d'abril de 2022 a les 09:18
Millie Bobby Brown tenia només 12 anys quan es va donar a conèixer com a Eleven a la sèrie Stranger Things. La producció de Netflix va catapultar la seva carrera, però amb l'arribada de la fama la intèrpret també ha hagut de fer front a comentaris desagradables sobre el seu aspecte físic, les seves relacions o la seva vestimenta des que era una adolescent. Brown, que ha arribat a la majoria d'edat, no s'ha espantat per abordar tots aquests judicis sobre la seva persona per part de la premsa.

En una entrevista concedida al podcast Guilty Feminist, l'actriu va carregar contra la premsa per sexualitzar-la abans i després de fer 18 anys. "Qualsevol jove de 18 anys està intentant gestionar ser un adult, tenir relacions, amistats, ser estimat i intentar encaixar. És massa, i estàs tractant de trobar-te a tu mateix. L'única diferència és que, òbviament, ho estic fent a la vista del públic, de manera que pot ser realment aclaparador", va confessar.


"Definitivament, he fet front amb el fet de ser sexualitzada en les últimes dues setmanes després de fer 18 anys, he notat una diferència entre la manera com les persones actuen i la manera com la premsa i les xarxes socials han reaccionat a la meva majoria edat", va lamentar.

"És fastigós i és la realitat. És una molt bona representació del que està passant al món i com se sexualitza les joves", va sentenciar l'artista. Com a exemple, Brown va recordar que, quan tenia 16 anys, va ser molt criticada per portar un vestit escotat a una entrega de premis. "Vaig pensar 'Déu meu, és això realment del que estem parlant?' Hauríem d'estar parlant de les persones increïbles que hi eren, en el lliurament de premis", va afirmar al podcast, escandalitzada.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: