La resposta a la polèmica d'el Xokas que s'ha fet viral a Twitter

per Redacció, el 14 d'abril de 2022 a les 06:00
El popular streamer el Xokas s'ha vist immers en una nova polèmica després de les seves declaracions a un directe de Twitch, on confessava el truc per lligar d'un amic seu: sortir de festa sense beure res per apropar-se a noies que sí que havien begut i així aconseguir mantenir relacions sexuals aquella nit.

Les xarxes socials s'han omplert de reaccions al comentari i poques d'elles han estat positives. Entre les opinions més destacades, trobem la de la desenvolupadora de videojocs, Valeria Castro, que ha decidit explicar una experiència que va viure amb una amiga i que mostra el motiu pel qual el comportament de de l'streamer no és acceptable.

 
La història comença quan la desenvolupadora de videojocs tenia tan sols 16 anys i va decidir sortir de festa. Allà estava bevent i ballant amb una amiga quan la va deixar un moment sola per anar al lavabo. Al tornar, va veure que la seva amiga havia desaparegut i un amic seu li va dir que l'havia vist marxar de la discoteca amb un noi, així que van anar a buscar-la.

 
En trobar la seva amiga, el noi amb qui estava no parava de repetir que "ella volia", però era evident que ella no estava en condicions de donar el consentiment a mantenir relacions sexuals aquella nit.
 
A la festa havien anat un grup gran de l'institut i l'autobús per tornar a casa no passava fins a les 6 del matí. Com que la Valeria no volia quedar-se a la festa després del que havia passat, va decidir demanar un taxi, però no tenia prous diners. Tot i això, va provar de trucar a dos taxistes i explicar el que havia passat. El primer va negar-se a portar-les a casa, però el segon es va oferir portar-les a casa de manera gratuïta.
 
Mentre tornaven, el taxista els hi repetia que havien d'anar amb compte i vigilar amb l'alcohol. Aquesta situació va fer reflexionar a la Valeria sobre totes les vegades que els seus pares l'havien advertit i que ella no havia pres seriosament.
 
La psicòloga Maria Esclapez també ha volgut aportar el seu punt de vista i explicar el que es considera un consentiment i la importància d'aquest.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: