Escoles i instituts es treuen (per fi) la mascareta

per Redacció, el 19 d'abril de 2022 a les 09:13
Han hagut de passar més de dos anys perquè puguem parlar de l'adeu a la mascareta, el símbol més identificatiu de la pandèmia de la Covid-19. Tot i que la població en general podrà treure-se-la a partir del dimecres, aquest dimarts és el torn de les escoles i els instituts. Els centres educatius tornen de les vacances de Setmana Santa amb la cara totalment descoberta.

La retirada de la mascareta en interiors era l'últim pas per acabar d'abandonar la pandèmia amb què hem conviscut, i ho continuarem fent, però de manera menys explícita, els darrers dos anys. Això sí, però, hi ha casos excepcionals on aquesta es manté:

 Als hospitals
 Les residències de gent gran
 El transport públic 

D'aquesta manera, la comunitat científica demana mantenir-la en aquests tres espais i dissenyar una desescalada progressiva fins a l'eliminació total de les mascaretes. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: