Pàgines per aconseguir looks econòmics i sostenibles per ocasions especials

per Redacció, el 21 d'abril de 2022 a les 06:00
Llogar roba per una ocasió especial no és només una opció més econòmica, sinó que és una de les tendències més sostenibles que existeixen avui dia. De fet, aquest nou mercat serà el futur de la moda i s'estima que l'any 2023 haurà assolit uns 1.750 milions d'euros.

Són moltes les influencers i famosos i famoses que s'estan sumant a aquesta tendència i que mostren els outfits "ecofriendly". Un dels casos més destacats va ser el de Carrie Sydmonds, que va confessar haver llogat el vestit del seu casament amb el primer ministre britànic Boris Johnson per tan sols 50 euros.

I és que aquesta tendència està creixent des de fa anys i és una molt bona opció per trobar looks per esdeveniments especials com graduacions, casaments... Algunes de les pàgines més famoses per llogar roba són:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: