Canvi important en la telefonia mòbil

per NacióDigital, el 20 d'abril de 2022 a les 06:00
El món de la tecnologia està immers en un canvi constant. IOS -d'Apple- i Android, els dos sistemes operatius més freqüents en telefonia mòbil, no deixen de sorprendre a cada actualització que presenten. 

Aplicacions actualitzades, cerca de dispositius per Wi-Fi sense ubicació, permisos per emetre notificacions i, la novetat estrella: l'adeu de les targetes SIM. Amb aquesta millora, Android vol revolucionar el mercat mòbil, fins ara estancat en aquest sentit.


Les targetes SIM són xips de memòria que s'introdueixen els dispositius mòbils i permeten que l'operador de telefonia pugui identificar la línia del telèfon. Permeten rebre trucades, enviar missatges i connectar-nos a Internet, i la seva importància sovint afecta el disseny del dispositiu.

Tot i que fins ara ja existia l'opció d'utilitzar les eSIM, unes targetes integrades al dispositiu mòbil, aquestes només permeten un únic número per dispositiu i, per tant, si se'n vol tenir més d'un, cal fer ús també d'una SIM convencional. La novetat que presenta Android permetrà connectar-se a dues operadores diferents de manera simultània i garantirà una flexibilitat que, fins ara, no s'havia vist, ja que només es podia tenir un número actiu alhora. Serà, doncs, l'adeu de les targetes SIM físiques -de moment per qui fa servir Android.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: