La polèmica reacció d'Anuel a l'actuació de Karol G a Coachella

per Redacció, el 20 d'abril de 2022 a les 06:00
L'actuació de la Karol G del passat 17 d'abril al festival de Coachella no va deixar indiferent a ningú i menys a la seva exparella i cantant Anuel AA, qui va voler donar la seva opinió a través de diversos instastories.

Els fets van passar després que Karol G interpretés la cançó "Mamiii" juntament amb la Becky G, una cançó on parla de les males intencions que va tenir la seva exparella. Sembla que al cantant no li va fer massa gràcia l'actuació i va voler assegurar que no està estancat al passat i que no és ell qui va dedicant cançons després de tant de temps, com diu la cançó.

 
Les reaccions del cantant s'han considerat molt immadures i han estat molt criticades a les xarxes socials. De fet, moltes persones asseguren que amb aquestes declaracions demostra que no ha superat a la seva ex i que li molesta l'èxit que està tenint.


Tot i la polèmica creada, després del festival la Karol G es va limitar a ignorar les declaracions de la seva exparella i a publicar unes imatges al seu Instagram on mostrava com de feliç es va sentir en aquell moment.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KAROL G (@karolg)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: