A quins llocs s'ha de continuar portant mascareta?

per Redacció, el 20 d'abril de 2022 a les 09:17
El gran símbol de la pandèmia, la mascareta, ja és història pràcticament a tot arreu. L'element de protecció contra la Covid desapareix de la majoria d'espais interiors aquest dimecres 20 d'abril a tot l'Estat. Ahir, a Catalunya, ja es va suprimir a les escoles.

La mesura, que s'ha deixat per a després de Setmana Santa per recomanació dels experts, suposa el retorn absolut a la normalitat, però amb quatre excepcions:

 Als hospitals

 Les residències de gent gran
 Les farmàcies 
 El transport públic s'ha de continuar portant la mascareta. Tot i això, al transport públic no és obligatòria en estacions i andanes. 

La comunitat científica va demanar mantenir-la en aquests quatre espais i dissenyar una desescalada progressiva fins a l'eliminació total de les mascaretes. En tot cas, la mesura implica un canvi substancial. Llocs com les escoles -que a Catalunya han tornat de les vacances de Setmana Santa ja sense- els locals comercials o els equipaments esportius i culturals ja han dit adeu a les màscaretes.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: