Confirmada la nova relació de la Miley Cyrus amb el bateria d'un famós grup

per Adolescents.cat, el 20 d'abril de 2022 a les 06:00
Des que la Miley Cyrus va començar la seva carrera musical se l'ha pogut veure amb diverses parelles i l'última va ser en Cody Simpson, amb qui ho va deixar l'estiu del 2020. Des d'aleshores que no se l'havia tornat a veure amb ningú més, però ara la seva relació amb el bateria del grup Liily, Maxx Morando, ha estat confirmada.

El passat 15 d'abril el bateria de 23 anys i la Miley van ser vistos fent-se un petó pels carrers de Hollywood. I, més tard, ell va publicar unes imatges al seu Instagram on apareixia celebrant la pasqua amb la família de la cantant.

 

 
Per ara no se sap res més de la relació, però sembla que estan sortint des de fa uns mesos, ja que va ser el bateria qui la va acompanyar a la gravació del programa especial de Nadal Miley's New Year's Eve Party.
 

Així doncs, es confrima la relació entre la Miley Cyrus i el músic Maxx Morando, nascut l'any 1998 a California. Va ser integrant del grup The Regrettes fins a l'any 2018, quan el va abandonar per unir-se al grup Liily. Des de llavors ha compaginat la seva feina com a músic amb treballs en el món de la moda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: