7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 20 d'abril de 2022 a les 13:20
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 


Versió sense playbuzz

Noi, 17 anys
Tinc nòvio, és més gran. Vam quedar, va venir a casa i ens vam començar a liar. Al final em va començar a fer una palla i jo una a ell…me mare va arribar abans a casa i ens va trobar allà al mig. Crec que ja s'imaginava que era homosexual, però ara ja té proves jajajaja.

Noia, 18 anys
Vaig quedar per Tinder amb un noi més gran i vam perdre el contacte. Uns mesos després es va presentar com a nou profe…em vaig acabar enterant que té nòvia i un fill de 2 anys.

Noi, 17 anys
Fa dos mesos vaig anar al Cocoa i vaig conèixer a un noi i ens vam liar. Al cap d’uns dies, una amiga em va presentar el seu nòvio i era ell. Ara mateix em sento molt culpable i no sé si dir-ho o no.

Noia, 14 anys
Tinc un complex molt bèstia amb el meu cony. El tinc molt vermell. Em fa molta vergonya dir-ho i em fa por que quan sigui l'hora de perdre la virginitat l'altra persona s'espanti.

Noia, 14 anys
Quan era més petita i fins que vaig anar a l’institut només em canviava les calces 2 cops per setmana o així. M’agradava l’olor que feien xD.

Noi, 15 anys
Vaig anar a uns campaments 2 setmanes. Al meu grup hi havia un noi bi de 17anys, jo soc bi també, i vam començar a tontejar. Total la penúltima nit vaig anar a la seva tenda i ens vam liar a saco. L'última nit va venir a la meva, mentre els meus dos companys dormien i vam fer-nos una palla mútuament. Al marxar va venir a buscar-lo el seu nòvio…

Noia, 16 anys
Quan estàvem fent el treball de síntesi a 2n d'ESO a la biblioteca em van agafar unes ganes de cagar brutals. Vaig anar amb una altra amiga al lavabo. Primer va pixar ella i després jo vaig posar molt paper perquè no fes soroll. Vaig cagar i la cadena no tirava Perquè no es quedés el cagarro allà al mig vaig agafar-lo amb un tros de paper i el vaig tirar a la paperera de fora. Quina vergonya.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: