Detingut un home acusat de la brutal violació a una menor a Igualada

per Redacció, el 21 d'abril de 2022 a les 08:28
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home a Igualada presumptament relacionat amb la violació d'una menor la nit de la Castanyada, segons ha informat la policia catalana. 

Han estat cinc mesos i mig d'investigació en els que hi ha hagut altres sospitosos. Al detingut se l'acusa d'agredir amb brutalitat extrema una noia de 16 anys que té greus seqüeles, segons informa la periodista Anna Punsí. La víctima va estar dos mesos ingressada a l’Hospital de Sant Joan de Déu i continua en recuperació.


La menor de 16 anys violada quan va sortir d'una discoteca la matinada de l'1 de novembre -la de la Castanyada- a Igualada també ha perdut gairebé el 90% de l'oïda d'una orella a causa del cop que li van donar el presumpte agressor al cap. 

La jove encara té lesions internes greus a causa de la violació i la policia va trigar uns dies a prendre-li declaració per aclarir els fets. El transportista que la va trobar va pensar que estava morta, la va tapar amb una manta i va trucar al servei d'emergències. Segons va detallar la mare, la jove no recordava què va passar després de sortir de la discoteca


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: