Aquest jove actor, detingut després d'haver agredit una dona

per Redacció, el 21 d'abril de 2022 a les 09:55
Ezra Miller torna a ser notícia. Aquesta vegada l’actor s’ha convertit en trending topic per haver agredit una dona amb una cadira en una residència privada de Hawaii. Els fets van tenir lloc la matinada del passat dimarts.

Segons han explicat diversos mitjans, l’actor d’Animles Fantásticos "es va posar furiós" quan li van demanar que abandonés la casa d'un conegut, va començar a cridar i va tirar una cadira a una dona de 26 anys fent-li un tall al front. Després de l'incident, Ezra Miler va ser detingut per la policia i posat en llibertat hores més tard.


Fa unes setmanes, l’actor també va protagonitzar un episodi similar. El passat 28 de març els agents de South Fil, a Hawaii, el van detenir per desordre públic i assetjament.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: