El festival que no et voldràs perdre: 8 hores de música en català gratis!

per Redacció, el 5 de maig de 2022 a les 06:00
Què feu el divendres 13 de maig? Si teniu ganes de passar una tarda i una nit inoblidables tenim un pla per vosaltres totalment gratuït: el Meridiana Rock! Un festival impulsat per La Plataforma per la Llengua amb la col·laboració de la productora de Canet Rock, Sunmusic!

Quins grups hi actuaran? En l'edició d’aquest any hi debutaran grups de primer nivell com Buhos, La Fúmiga o Flashy Ice Cream, una banda formada per tres joves de Sabadell que, després de publicar dos àlbums i de triomfar amb cançons com P.D.A o Ella ho balla, fan gira amb el tercer disc, Hangover. També hi seran Roba Estesa i el grup Infumables, que repetiran per segona vegada al festival, i el cantant de música urbana Nel·lo C, que interpretarà algunes cançons del seu últim àlbum, Ànima Rebel
 
 
On es fa? Al districte de Nou Barris de Barcelona. En concret, des de les 17 h i fins a la 1 h al Parc de Can Dragó. 



De fet, els joves del barri també seran protagonistes del Meridiana Rock: entre els concerts es projectarà "Ben Amunt", el videoclip que han fet els alumnes de l'Institut Flos i Calcat en el marc dels tallers de rap en català organitzats per Plataforma per la Llengua i dinamitzats pel cantant Nel·lo C. 

Així doncs, ja ho saps, si aquest maig vols gaudir d'alguns dels millors grups en català del moment, el Meridana Rock t'espera!

El Meridiana Rock té com a objectiu promoure la llengua i la cultura catalanes al districte barceloní de Nou Barris així com incentivar l'accés i la participació dels joves en un projecte cultural amb la col·laboració d'entitats veïnals, persones nouvingudes i associacions del barri de Porta i del Districte de Nou Barris.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: