Logotip de Adolescents.cat

L'exposició feta per i per a la generació Z que no et voldràs perdre

per Redacció, el 22 d'abril de 2022 a les 06:00
El 25 d'abril s'inaugura l'exposició ACTIVE, ACTIVISM, ACT, creada per l'equip de VIBE i dirigida a la generació Z. Aquest projecte pretén donar visibilitat a creatius digitals natius amb la finalitat d'impulsar nous formats de discurs, dissidència, protesta i reivindicació a través de narratives digitals.

L'exposició serà gratuïta i tindrà lloc del 25 d'abril a l'1 de maig a IDEAL, centre de les Arts Digitals de Barcelona, i fins el 31 de maig comptarà també amb amb un format online. L'espai tindrà 7 sales diferents on es podran viure experiències digitals i immersives. Algunes de les més destacades són:

 


Les activitats estaran dinamitzades per l’artista Samantha Hudson, qui mantindrà contacte amb l’espectador a través d’un xat de Whatsapp. Des d’allà, dialogarà i compartirà continguts com notes de veu, stickers, vídeos, captures de pantalla... Un cop finalitzada l’exposició física, els artistes seguiran generant continguts artístics a les seves xarxes socials fins al 31 de maig. Pots reservar l’accés gratuït a l’exposició aquí.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: