Polèmica amb Rosalía i les entrades pels seus concerts

per Redacció, el 22 d'abril de 2022 a les 09:43
Rosalia va anunciar dilluns una nova gira mundial per presentar Motomami. I, com no, farà parada a casa. "Motomami World Tour" passarà per la capital catalana el cap de setmana del 23 i 24 de juliol, al Palau Sant Jordi. 

Després de l'èxit aconseguit en l'anterior gira, amb llargues cues virtuals a les plataformes de venda d'entrades, els tiquets per veure-la actuar en directe surten a la venda aquest divendres, tot i que la prevenda ja es va obrir dimecres passat.

 

Com era d'esperar les xarxes socials s'han omplert de comentaris i molts han fet referència a la diferència de preus. I és que les entrades oscil·len entre els 45,50 € i els 107 euros, en graderies i pista estàndard, i s'enfilen fins als més de 400 euros en la zona VIP. Això ha generat certa polèmica i queixes per part d'alguns usuaris que consideren "massa cars" els tiquets.  Sigui com sigui, cal recordar que no és la cantant qui fixa els preus, sinó el seu equip i les promotores.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: