Logotip de Adolescents.cat

Dulceida tindrà la seva pròpia sèrie: tot el que se sap

per Adolescents.cat, el 22 d'abril de 2022 a les 10:48
Dulceida tindrà una docusèrie. La creadora de contingut mostrarà el seu dia a dia en el nou projecte de Mediaset i Amazon Prime Video, que portarà el títol de Dulceida al desnudo. De moment, encara no hi ha data d’estrena, però sí que se sap que la sèrie estarà disponible a Espanya, Itàlia, França i Llatinoamèrica.

Dulceida al desnudo, que tindrà quatre episodis, mostrarà el dia a dia d'Aida Domènech tant en la seva faceta personal com en la seva faceta professional. De fet, analitzarà quines han estat les claus del seu èxit i com ha fet servir les xarxes per a connectar amb el seu públic. 

 


La sèrie començarà en un moment delicat de la influnecer: la separació amb Alba Paul. Segons ha detallat Amazon Primer Video, Dulceida al desnudo captarà la vida d’Alba Domenech "després d'una ruptura amorosa, la mort de la seva àvia i la pressió exercida per alguns haters en les xarxes socials"


Els qui vulguin conèixer la seva faceta més professional, també ho podran fer, ja que la influencer mostrarà com gestiona les seves xarxes socials i sessions fotogràfiques i com es prepara per esdeveniments com la Setmana de la Moda de Milà i els Premis Ídolo.

Dulceida al desnudo també inlourà els tesimonis dels seus pares, el seu germà Àlex i companys de professió com Laura Escanes, Madame de Rosa, Luc Loren i les influencers colombianes Calle i Poché, entre altres.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: