Naim Darrechi torna a ser protagonista d'una polèmica després d'aquestes paraules

per Redacció, el 23 d'abril de 2022 a les 06:00
Naim Darrechi torna a ser protagonista d'una polèmica després de dir "que legalment ara és una dona" i que el seu nom a partir d'ara és Naima Alejandra Darrechi.

I és que el mateix tiktoker que fa uns mesos assegurava fer-se passar per estèril per poder mantenir relacions sexuals sense preservatiu, ara ha explicat que ha decidit canviar-se de gènere perquè creu que "a Espanya hi ha una desigualtat legislativa molt gran i els homes tenen menys drets que les dones". 

 
"No passes per teràpia perquè tu et sents del gènere que ets. No té res a veure amb el col·lectiu trans. El respecto, però això té a veure amb la incoherència del Govern, de tenir una llei que desavantatge a l'home a la legislació, però després pots escollir si ets home o dona. Doncs, si penso una mica, vull ser dona".


El tiktoker ha acabat la intervenció animant als seus seguidors a seguir els seus passos i, com és natural, les crítiques no han trigat a arribar. 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: