Detenen un noi de 13 anys per l'agressió sexual a una menor d'edat a Tarragona

per Redacció, el 25 d'abril de 2022 a les 08:13
Els Mossos d'Esquadra han detingut un noi de 13 anys acusat d'haver agredit sexualment a una menor d'edat a Tarragona. Segons ha avançat el Diari de Tarragona i ha pogut confirmar l'ACN, la víctima de 15 anys ha presentat la denúncia a la comissaria de Campclar aquest dissabte a la matinada.

Els fets han passat a la via pública i després de l'agressió sexual, el presumpte agressor hauria robat el mòbil a la víctima. El noi, menor de 14 anys, és considerat inimputable davant la llei i per això ha estat lliurat als seus pares.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: