La decebedora realitat del festival Coachella

per Redacció, el 26 d'abril de 2022 a les 06:00
Del 15 al 24 d'abril s'ha celebrat el festival Coachella 2022 a Calif¡òrnia, un dels festivals de música més famosos de l'actualitat pels artistes que hi participen. Però sembla que l'experiència d'anar a aquest festival no és tan màgica com molts creuen.

Si pensaves que el festival destacava per la seva agradable estètica, sembla que no és tan maco com apareix a les xarxes socials. A més, el camí des de l'aparcament pot ser molt incòmode, ja que està ple de pols i pots trigar fins a mitja hora en arribar al festival. Els empleats intenten arreglar-ho tirant aigua, però es creen bassals.
 

Les cues per menjar o per comprar merchandissing són molt llargues i això implica estar molta estona dret. A més, no hi ha taules suficients per seure i el menjar és caríssim, un tros de pizza et pot costar 10 euros i unes patates fregides amb arets de ceba, 24 euros!
 


Per si no fos prou, la calor pot arribar a ser insuportable i molta gent prefereix quedar-se assegut a l'ombra abans que gaudir del festival. 
 

I oblida't d'apropar-te a l'escenari per veure els teus artistes preferits, ja que els espais de davant l'escenari solen ser VIP i no estan oberts al públic.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: