Has d'anar al dentista? Aprofita aquesta promoció!

per Redacció, el 26 d'abril de 2022 a les 09:00
Tenir cura de la nostra higiene bucal és clau per evitar càries, inflamacions a la boca i possibles infeccions. És per això que una vegada a l'any, com a mínim, es recomana passar pel dentista i fer-se una higiene dental.

Alex Lawther Twins GIF by Declan McKenna
El que potser no sabeu és que amb el Carnet Jove us pot sortir gratis! I és que teniu una higiene dental de franc en els 27 centres d'Instituts Odontològics de Catalunya. 

Per a beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el DNI i ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya. 

 Si hi esteu interessats, podeu sol·licitar una cita prèvia en aquest enllaç o demanar més informació trucant al: 900 800 850.


 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: