Polèmica per la nova campanya de banyadors i biquinis d'aquesta coneguda marca

per Redacció, el 26 d'abril de 2022 a les 10:38
El passat març Roxy va llançar la seva nova campanya de biquinis i banyadors amb la qual va voler mostrar la diversitat de cossos present en la nostra societat. No ha estat fins ara, però, que les fotografies difoses per la marca han causat polèmica.

Tot va començar ahir, quan l’actriu i presentadora Adriana Abenia va publicar un story al seu Instagram criticant algunes de les imatges de Roxy. I és que, segons ella, en la campanya es defensa i es fa “apologia de l'obesitat”. 

 

Unes paraules que no van agradar a la també presentadora Tania Llasera, que va decidir respondre a través de les xarxes socials. 


Per fi la diversitat que veiem als carrers, arriba a la publicitat i ara resulta que és apologia de l’obesitat? T’ho dic amb amor: demagògia barata és estigmatitzar el pes com a poc saludable, poc atractiu…[…]. Hi ha milions de nenes que miren aquests anuncis i per fi se senten representades”, assegura Tania Llasera. 
 

El debat s’ha allargat amb més stories per part de les dues. Us les deixem aquí per si us les voleu llegir. Vosaltres què en penseu?
 
 
 
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: