YouTube bloqueja el canal de TV3

Els tècnics de la plataforma treballen per recuperar el compte de la televisió pública catalana

per Redacció, el 26 d'abril de 2022 a les 11:22
YouTube ha bloquejat el canal de TV3 de la plataforma, provocant que tot el seu contingut desaparegui. Segons ha informat la mateixa televisió pública catalana, els han bloquejat perquè "és una acció preventiva derivada d'una usurpació del compte".

TV3 confia en que en breus es podrà recuperar el seu canal -on hi havia milers de programes, capítols, informatius i continguts-. En un missatge al seu compte de Twitter, la televisió pública ha explicat que els equips tècnics de YouTube ja treballen per a solucionar-ho.

  Diversos usuaris es queixaven a les xarxes socials des de dilluns, en veure que ja no podien trobar cap dels capítols de Plats Bruts o les actuacions d'Eufòria. Això va encendre ahir les alarmes.



Altres notícies que et poden interessar




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: