L'estranya llegenda urbana que s'amaga darrere una botiga del carrer Pelai de Barcelona

per Redacció, el 19 de novembre de 2022 a les 06:00
Durant els anys 70, al carrer Pelai de Barcelona hi havia una botiga que es deia "La Sirena". Oficialment, es dedicava a la venda de roba interior, però corren rumors de què en realitat es tractava d'un negoci de tràfic de persones.

Van ser moltes les persones que durant aquella època creien que quan una noia entrava als provadors de la botiga, s'obria una porta secreta darrere el mirall que duia a una sala on era capturada. I, en cas que la noia anés acompanyada, la persona havia de seguir la política de l'empresa i esperar-se a fora la botiga. Passat un temps, quan l'acompanyant es començava a estranyar, els treballadors informaven que la noia havia marxat.


Els rumors es van estendre per tota la ciutat de Barcelona, fins que la policia va decidir actuar i investigar. Tot i que no van trobar cap prova que confirmes els rumors, la botiga va haver de tancar perquè va perdre molts clients. Avui dia, després de més de 50 anys, alguns creuen que va ser un rumor estès per la competència mentre que d'altres encara posen en dubte la veracitat dels fets.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: