Logotip de Adolescents.cat

Estan junts aquesta famosa influencer i aquest streamer?

per Redacció, el 27 d'abril de 2022 a les 12:54
[inicicentrareport]Marina Rivers i JCorko estan junts? Tot i que ells no han confirmat res, ja fa setmanes que els seus seguidors es dediquen a “recopilar” proves de la seva possible relació. 

De fet, en una d’aquestes recopilacions publicada a TikTok es pot veure com els dos creadors de continguts es van a fer un pírcing junts.


A més a més, segons el compte @salseostiktok_ també s’haurien vist més vegades, ja que en algunes de les fotos i vídeos de Mairina Rivers i JCorcko apareix el mateix fons o són fetes des de llocs propers.

De moment ni la influencer ni l’streamer s’han pronunciat sobre el tema i l’únic que hi ha són rumors. Ara caldrà veure si es confirma o si tot plegat són simplement suposicions.

 
@salseostiktok_ ¡MÁS PRUEBAS! #jcorko #riverss #juntos #pareja #relacion ♬ Volando - Remix - Mora & Bad Bunny & Sech
@salseostiktok_ ¿que opinais? #jcorko #riverss #relacion #novios ♬ sonido original - salseostiktokespaña


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: