Logotip de Adolescents.cat

5 comportaments que indiquen que podrien estar abusant emocionalment de tu

per Redacció, el 3 de maig de 2022 a les 06:00
L'abús emocional és un tipus de maltractament psicològic que moltes vegades es presenta en forma d'actes de menyspreu molt subtils. I, tot i que les víctimes solen experimentar sentiments de culpabilitat, els resulta difícil detectar que estan patint un maltractament emocional. Per tal d'identificar aquest tipus d'abús, els experts expliquen 5 conductes presents en les persones que exerceixen un abús emocional sobre altres persones:

 


Si després de conèixer aquests comportaments sents que hi ha persones del teu entorn que estan abusant emocionalment de tu, intenta frenar aquestes dinàmiques i allunya't d'elles per tal de cuidar la teva salut emocional.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: