​5 coses que t'agradarà saber abans d'anar a dormir

per Redacció, el 21 de maig de 2022 a les 06:00
Sabem que no et canviaran la vida, però si ets una persona una mica curiosa, t'agradarà saber aquestes 5 coses abans d'anar a dormir:

 


Versió sense playbuzz

Els tigres són pràcticament invisibles per a les seves presses, ja que aquestes només veuen el color verd i el blau. Així doncs, confonen el color taronja amb el verd i els resulta impossible diferenciar els tigres de les plantes.

La famosa marca de gelats Ben & Jerry's té un cementiri físic on retiren els seus vells sabors. Es va crear l'any 1997 i el podeu trobar a Vermont, Estats Units.

Anatòmicament, es considera que els gossos tenen dos braços i dues potes (no quatre potes). Les cames de davant tenen articulacions de canell i estan connectades a l'esquelet per músculs, mentre que les cames posteriors tenen articulacions de maluc i genolleres.

La planta de cafè utilitza la cafeïna com a mecanisme de defensa. Aquesta es filtra per sota terra a mesura que van caient les fulles de les plantes i es descompon. Com que és tòxica per altres plantes, impedeix que creixin al seu voltant perquè no els robi la llum solar.

El motiu pel qual les ampolles de cervesa són de color marró és perquè bloqueja els raigs de sol i ajuda a preservar el seu gust. Quan després de la Segona Guerra Mundial hi va haver escassetat de vidre marró, alguns fabricants de cervesa van decidir triar el color verd.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: