WhatsApp deixarà de funcionar en tots aquests mòbils

per Redacció, el 29 d'abril de 2022 a les 08:49
Nous canvis a Whatsapp. L'aplicació de missatgeria per excel·lència torna a renovar-se i, amb l'última actualització, deixa fora alguns dispositius que quedaran obsolets. Es tracta dels Android que tenen sistemes operatius anteriors a l'OS 4.1, i dels iPhone amb sistemes operatius anteriors a l'iOS 10.

Per comprovar definitivament si el teu mòbil mantindrà Whatsapp, pots revisar la versió d'Android de la qual disposa fàcilment. S'ha d'anar als ajustos del dispositiu, i després a l'apartat d'Informació del telèfon. Un cop dins, es veu de quin sistema operatiu concret es disposa.

El mateix passa amb un iPhone. Cal anar a l'apartat General dels ajustos del telèfon, i posteriorment seleccionar l'opció Informació, a dalt de tot. A dins, es pot veure la Versió del software, on s'indica exactament el sistema operatiu de l'aparell.

En principi, el canvi afectarà pocs dispositius mòbils, només els més antics. La major part dels mòbils Android venuts durant els últims sis anys tenen la versió 4.1 o una de superior. Pel que fa als mòbils d'Apple, la versió iOS 10 fa menys que va sortir al mercat, però en qualsevol cas fa uns anys que els nous productes el tenen incorporat. D'aquesta manera, els dispositius més utilitzats -alguns encara ara- que perdran Whatsapp el dia 30 d'abril són els següents.

- iPhone 6S
- iPhone SE
- Samsung Galaxy
- Sony Xperia M
- HTC Desire 500
- LG Optimus F7

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: