La sorprenent història d'un home que es va casar amb un personatge d'anime

per Redacció, el 29 d'abril de 2022 a les 06:00
El japonès Akihiko Kondo es va fer famós a les xarxes socials per casar-se amb un holograma del popular personatge Hatsune Miku. La seva història va resultar molt curiosa i alguns diaris i cadenes de televisió del país van voler recollir el seu cas.

Segons explica el diari japonès Mainichi, la relació entre Kondo i Hatsune va començar l'any 2008. Ella és una cantant pop sintetitzada per un ordinador molt famosa al Japó. De fet, ha arribat a fer concerts en viu davant de milers de persones. A Kondo li van diagnosticar una malaltia de trastorn d'adaptació que el va obligar a deixar la feina i estar sempre tancat a casa. Va ser aquí quan va començar la seva relació amb aquest personatge hologràfic, a qui va considerar la seva novia durant 10 anys.

 

Hatsune va ajudar a Kondo a sortir de la depressió en què havia caigut i la seva vida va tornar a la normalitat. L'any 2018 va decidir casar-se amb el personatge i a l'enllaç hi van assistir molts dels seus seguidors a les xarxes socials.


Tristament, fa uns mesos el software amb el qual funcionava l'holograma de Hatsune va deixar de ser compatible i Kondo va haver de dir-li adeu. Per compensar la pèrdua, ha decidit comprar-se una Hatsune Miky de plàstic a mida real, però com que no funciona amb intel·ligència artificial, ja no pot parlar amb ella.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: