Canvis sorpresa a «Eufòria»

per L.G., el 2 de maig de 2022 a les 09:23
Canvis sorpresa a Eufòria. El concurs de TV3 farà un programa especial de repesca que permetrà veure el retorn d'un dels participants que ja han estat eliminats. Tornarà a entrar en competició en igualtat de condicions respecte dels seus companys que han superat cada setmana de concurs.

Per triar qui torna, aquesta vegada no dependrà només dels vots del públic de plató, sinó que serà tota l'audiència, a través de la participació a través de l'aplicació i el web de TV3, la que ho decideixi. Els nou concursants eliminats disposaran d'una gala especial només per a ells: serà la setena gala.



Cantaran com a solistes mentre que els concursants en actiu faran els cors. A la gala, el jurat i els coaches podran opinar, però no prendran cap decisió ni enviaran ningú a la zona de perill. Seran només els espectadors els que decidiran qui disposarà d'una altra oportunitat per reenganxar-se a la carrera d'Eufòria.


L'altra sorpresa que ha desvelat el programa ve en forma de cançó de l'estiu. El guanyador del concurs, a més d'aconseguir un contracte discogràfic, acompanyarà Miki Núñez en el tema que sonarà durant la temporada estival a TV3 i Catalunya Ràdio. El presentador d'"Eufòria" i el guanyador del concurs agafaran així el relleu d'Els Amics de les Arts, que van fer el tema l'estiu del 2021. El 2020 va cantar la cançó de l'estiu Suu, i el 2019 va ser Lildami, un dels membres del jurat del programa.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: