Suspèn un examen amb un 4,59 i rep aquesta inesperada resposta del professor

per Redacció, el 2 de maig de 2022 a les 09:53
Suspendre un examen fa ràbia, sobretot si tens més d’un 4 i et falten només unes dècimes per arribar al 5. Doncs bé, això és precisament el que li va passar a la Cris.

El que segurament no s’esperava aquesta noia és el peculiar missatge que va rebre del seu professor per animar-la. “Ets com el Barça, t’hauràs de reforçar per guanyar” li va escriure en comunicar-li el suspès.

 

L’alumne va decidir compartir-ho a Twitter i a hores d’ara ja és un dels missatges més comentats a la xarxa social. Vosaltres heu rebut algun comentari similar per part d’un professor/a?
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: