Logotip de Adolescents.cat

Aquest és el gest que indica quin tipus de relació teniu

per Redacció, el 8 de maig de 2022 a les 06:00
Quan comences a conèixer a una persona és normal dubtar sobre el que sou. I, tot i que el millor seria parlar-ho amb l'altra persona, a vegades és difícil posar etiquetes.

Segons els experts, hi ha un aspecte que marca la diferència entre una relació d'amics amb drets i una relació de parella. Però, per entendre-ho, cal tenir present que quan parlem d'amics amb drets ens referim a "persones que mantenen una relació de menor compromís formal que una parella", mentre que una relació de parella és aquella en què "es considera l'altra persona com un company/a".


Així doncs, la diferència es troba en el compromís. En el cas dels amics amb drets, tot i mantenir una relació sexual i/o sentimental, el compromís és menor que en el cas de les parelles. Així doncs, si quan quedes amb aquella persona especial a soles us saludeu com si fóssiu amics, ens sap greu, però és un indicador de què probablement la vostra relació és més d'amistat que de parella.

Per tant, si feu plans com anar a sopar o quedeu per anar al cinema a veure una pel·lícula i us saludeu amb un petó als llavis, podem dir que sou més que amics amb drets. En canvi, si l'únic moment on hi ha mostres d'afecte és quan manteniu relacions sexuals, és senyal que us queda molt abans de considerar-vos parella.

Latest Kissing Gif GIFs | Gfycat
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: