Torna la Festa del Cine amb entrades a 3,5 euros: aquestes són les pelis que no et pots perdre

per Redacció, el 2 de maig de 2022 a les 12:49
Torna la Festa del Cinema. Del 3 al 5 de maig podeu anar a veure pel·lícules a diverses sales de Catalunya per només 3,5 euros! Per poder gaudir del descompte cal inscriure’s a la web de la Festa del Cine. Les entrades es poden comprar a través d'internet des d'aquest dilluns o a taquilla. Us portem algunes de les pelis més destacades:


 

Versió sense playbuzz
Alcarràs 
Després de vuitanta anys conreant la mateixa terra, la família Solé es reuneix per a fer junts la seva última collita. Es tracta d’una història sobre la pertinença en què la importància de la unitat familiar hi és present en tot moment.

Animales fanásticos: los secretos de dumbeldore 
El professor Albus Dumbledore (Jude Law) sap que el poderós mag fosc Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) està fent plans per a apoderar-se del món màgic. Incapaç de detenir-lo el sol, confia en el Magizoólogo Newt Scamander (EddieRedmayne) per a dirigir un intrèpid equip que el freni. 

CODA
Com a CODA (l'acrònim en anglès de "Child of Deaf Adults", és a dir, filla d'adults sords), la Ruby és l'única persona de la seva família que hi pot sentir. Quan el negoci familiar es veu amenaçat, ella es troba dividida entre el seu amor per la música i la seva por d'abandonar als seus pares. 

Dog, un viaje salvaje 
Junts en contra de la seva voluntat, l'exsoldat estatunidenc Jackson Briggs (Channing Tatum) i Lulu (una gossa de l'exèrcit), recorren la costa del Pacífic per a arribar a temps al funeral del seu millor amic. 

Downtown Abbey: una nueva era 
L’esperadíssim retorn a la pantalla gran d’una de les sèries amb més èxit de la història. Els protagonistes s’embarquen en un exclusiu viatge al sud de França, on es revelarà un misteri familiar.

L’esdeveniment
L'Anne, una jove i brillant estudiant amb un futur prometedor, descobreix que està embarassada. De la nit al dia veu truncada l'oportunitat d'acabar els seus estudis i fugir de les asfixiants restriccions del seu entorn. Amb els exàmens finals apropant-se i una panxa que no para de créixer, l’Anne decideix actuar, fins i tot si suposa anar a la presó. 

El secret de la Vicky 
La Vicky, una nena de 8 anys, va deixar de parlar i comunicar-se amb el món després de la pèrdua de la seva mare. El seu pare decideix mudar-se a les muntanyes amb ella a la recerca d'un nou començament per a tots dos. Res canvia fins que ella troba i adopta a un cadell. L'alegria torna fins que, al poble, descobreixen que es tracta, en realitat, d'un llop. 

París, districte 13
L’Émilie coneix a la Camille, que se sent atret per la Nora, que, a la vegada, es creua en el camí de l’Amber. Tres noies i un noi. Són amics, a vegades amants i, sovint, les dues coses. 

Uncharted 
Nathan Drake (Tom Holland) és un astut lladre que el veterà caçador de tresors Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg) recluta per a recuperar una fortuna que es va perdre fa 500 anys. El que comença sent un simple robatori, acaba convertint-se en una frenètica carrera al voltant del món.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: