Compte enrere per CanetRock: a la venda les últimes 3.000 entrades

per Redacció, el 3 de maig de 2022 a les 12:05
Les entrades pel CanetRock són a punt d'esgotar-se. Avui s'ha anunciat que ja només en queden 3.000, així que si hi voleu anar, afanyeu-vos perquè s'acabaran aviat.

 COMPRA AQUÍ LA TEVA ENTRADA


Oques Grasses, Stay Homas, La Fúmiga, Els Catarres, La Pegatina, Miki Núñez, Doctor Prats, Suu, Ginestà, Balkan Paradise Orchestra, Marcel i Júlia, Miquel del Roig i Buhos. Aquests són els artistes que pujaran a l'escenari del festival, que se celebrarà el 2 de juliol al Pla d’En Sala de Canet de Mar. 
 

Com cada any CanetRock oferirà més de 12 hores de música i festa ininterromputs amb la participació dels Djs Ernest Codina, Carles Pérez i OGT. A més a més, per aquesta edició s'han millorat diversos aspectes, posant molt èmfasi en la sostenibilitat i en grans descomptes en transport per arribar fins al festival. 

Com ja es va anunciar, el festival s'expandeix i a més de l'edició a la localitat que li dona nom en tindrà una altra el 23 de juliol del 2022 a Mallorca. En concret, i coincidint amb la vuitena edició del certamen, la cita mallorquina es farà a la ciutat d'Alcúdia. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: