Logotip de Adolescents.cat

Polèmica per l'obertura del primer club de masturbació a Espanya

per Redacció, el 4 de maig de 2022 a les 06:00
Madrid inaugura "Pajas entre Colegas", un local que es defineix com un club privat que ofereix a majors de 18 anys l'oportunitat de masturbar-se amb altres persones amb penis.

Es tracta d'una comunitat que tracta d'exaltar la masturbació, una pràctica que es considera un símbol, sovint, d'avorriment o de soledat. Com explica la revista Icon, al local hi sona música jazz i les persones que hi accedeixen van a fer copes, xerrar una estona i a masturbar-se amb altres persones del seu mateix sexe, sempre des del respecte i sense discriminació. L'entrada als esdeveniments té un preu de 15 euros i es compra en el mateix local.

 
Tot i que pugui semblar un concepte sorprenent, és una pràctica molt comuna als Estats Units, on hi ha 18 clubs d'aquest estil. A Canadà, Austràlia i al Regne Unit també se n'hi poden trobar alguns. Allà, els homes que realitzen aquest tipus de pràctica de manera freqüent se'ls anomena "masturbators".


Com era d'esperar, la iniciativa ha generat debat a Twitter entre les persones que hi estan a favor i aquelles que no veuen amb tan bons ulls aquests locals. Vosaltres què en penseu?






 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: