Logotip de Adolescents.cat

Per què hi ha tanta polèmica amb el vestit de Kim Kardashian a la MET Gala?

per Redacció, el 5 de maig de 2022 a les 09:22
La MET Gala és un dels esdeveniments de moda més importants de tot l'any. Celebritats, polítics, models, famosos i la socialité més reconeguda de tot el planeta es reuneixen a Nova York en una celebració que sempre té un objectiu: no passar desapercebut. Cada any s'estableix una temàtica concreta que obliga a tots els convidats a vestir-se d'una determinada manera. L'edició d'enguany va ser molt clara: la Gilded Age, "l'època daurada" de les dècades de 1920 i 1930 a l'alta societat nord-americana. Molts van decidir fer una interpretació lliure, com la influencer i empresària Kim Kardashian, que va fer un homenatge a Marilyn Monroe.

Literalment es va posar el vestit que l'actriu va dur el 1962 a la celebració de l'aniversari del president dels EUA de llavors, John Fitzerald Kennedy, on va interpretar Happy Birthday, en un moment icònic. Diversos vídeos mostren com va ser el moment en què Kim Kardashian es posava el vestit, que es va acabar trencant. De fet, la celebrity només el va lluir durant uns 10 minuts, a l'entrada de la MET gala, i després el va canviar per una rèplica de l'original, fet que ha aixecat molta polèmica. 

  La mateixa Kardashian va explicar a les seves xarxes socials quin era el missatge i el sentit de dur aquesta peça de roba que, 60 anys enrere, havia dut Monroe. "Soc molt afortunada de poder portar l'icònic vestit que Marilyn Monroe va dur l'any 1962 per cantar Happy Birthday al president John F. Kennedy. Es tracta d'un impressionant vestit cenyit adornat amb més de 6.000 cristalls cosits a mà per Jean Louis", ha explicat.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: