Logotip de Adolescents.cat

Els triangles amorosos de famosos més recordats dels últims anys

per Redacció, el 5 de maig de 2022 a les 11:42
Hi ha triangles d'amor èpic en pel·lícules clàssiques de Hollywood, en pel·lícules nostàlgiques dels 90 i 2000 i en pel·lícules modernes. Tothom recorda la història entre la Bella, el Jacob i l’Edward de Crepúsculo o el vincle del Peeta, la Katniss i el Gale a los Juegos del Hambre.

Ara bé, a la vida real també hi ha alguns triangles amorosos entre famosos que han marcat generacions. En recordem alguns:


 

Versió sense playbuzz
Olivia Rodrigo, Joshua Bassett i Sabrina Carpenter 
Un dels triangles amorosos més actuals. Tot i que en principi la Sabrina Carpenter i el Joshua Bassett van començar a sortir després que ell i Olivia Rodrigo ho deixessin, alguns rumors asseguren que les relacions es podrien haver estat paral·leles. Sigui com sigui, la cantant deixa molt clar el que sent en algunes de les cançons del seu disc com ara Traitor.

Ellie Goulding, Niall Horan i Ed Sheeran 
L’Ellie i l’Ed van estar sortint durant el 2013 fins que ella, suposadament, se’n va anar amb el Niall. No hi ha res confirmat, però l’Ed sí que va explicar que la seva cançó Don’t està inspirada en una infidelitat que va patir.

Joe Jonas, Taylor Swift i Camilla Belle 
El Joe va deixar la Taylor el 2008 en una trucada telefònica que no va durar ni un minut. Poc després va començar a sortir amb la Camilla, qui havia aparegut al vídeo musical de Lovebug. La ruptura va fer que la cantant escrivís Forever & Always, un tema que el Joe va respondre amb Much Better. 

Jennifer Aniston, Angelina Jolie i Brad Pitt 
Una de les històries més conegudes de Hollywood. La Jennifer i el Brad es van casar el 2000 i el seu matrimoni va durar fins al 2005, quan ell va conèixer l’Angelina Jolie durant el rodatge de Mr. and Mrs Smith. L’actor i l’actriu es van enamorar –i després del divorci del Brad amb la Jennifer- es va casar. Finalment, el 2014 van decidir separar-se. 

Selena Gomez, Justin Bieber i Hailey Baldwin 
Poc després que la Selena trenqués amb el Justin la primavera de 2018, ell i la i Hailey van anunciar el seu compromís aquell mateix estiu. Actualment, el cantant i la model estan casats.

Cazzie David, Pete Davidson i Ariana Grande
La Cazzie i el Pete van començar a sortir el 2016 fins que el 2018 van decidir posar fi a la seva relació. Al cap de molt poc, el Pete i l’Ariana van fer públic que eren parella i es van comprometre, tot i que ho van deixar mesos després.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: