Convocada una altra vaga en escoltes i instituts

per Redacció, el 5 de maig de 2022 a les 12:35
Els sindicats d'educació -USTEC, CCOO, Intersindical, Professors de Secundària, UGT, CGT i FEUSOC- han convocat quatre jornades més de vaga en escoltes i instituts per protestar contra les polítiques del Departament d'Educació i exigir la dimissió del conseller, Josep Gonzàlez Cambray.

 Les aturades seran els dies 17 de maig i el 2 de juny de 8 a 10h del matí, i el 25 de maig i el 9 de juny tot el dia. 

Què es reclama?


Els representants dels treballadors ja havien advertit fa unes setmanes que acabarien el curs amb mobilitzacions per protestar pel que consideren una manca de voluntat real de negociació per part del Departament i per exigir un seguit de millores en l'educació, com ara la retirada de l'ordre que avança l'inici del curs, el nou currículum o la reversió de les retallades. També la reducció d'hores lectives a tots els col·lectius el curs vinent i la defensa de la immersió. 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: