Una tiktoker catalana protagonitza una nova websèrie sobre autisme i vida universitària

per Redacció, el 5 de maig de 2022 a les 15:36
La UVic-UCC estrena aquest 5 de maig LISA, la primera websèrie de la universitat. Es tracta d’una idea original de Marc Roma, productor executiu de la ficció i director de continguts de la productora Abacus, i està protagonitzada per l’actriu i tiktoker Emma Cunill. 

De què va? La websèrie narra la història de la Lisa, una noia dins l’espectre autista que arriba a la UVic per estudiar-hi el grau en Enginyeria Mecatrònica, que habitualment té poca presència femenina. Ella hi aterra amb tota la il·lusió del món, però també amb tota la por per saber com encaixarà la seva condició a l’hora de teixir relacions amb els seus companys i professors.

També s’ha creat una campanya que gira entorn al concepte "No soc Loser, soc Lisa" amb la finalitat d’aconseguir que tot aquell qui es pugui sentir identificat amb la protagonista “entengui que les diferències són bones i que no ens aparten de la societat sinó que ens apropen a ser persones estimades per la nostra pròpia essència”, explica Anna Fàbregas, directora de Màrqueting de la Uvic.

Amb aquesta sèrie, la UVic-UCC ha volgut visibilitzar i mostrar el seu compromís social amb la comunitat de persones dins l’espectre autista, amb la voluntat de contribuir al seu coneixement, acceptació i normalització. Podeu visualitzar els seus quatre capítols a través d’aquest espai web.

 VEURE CAPÍTOLS 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: