Tots els catalans que han cantat a Eurovisió

per Carles Fiter, el 6 de maig de 2022 a les 08:52
S'apropa el festival d'Eurovisió 2022, que enguany se celebra a Torí. La gala del dissabte 14 de maig és l'edició número 66 d'un dels grans esdeveniments televisius i musicals del curs. La representant d'Espanya d'aquesta edició és Chanel, la catalana d'Olesa de Montserrat que va guanyar el Benidorm Fest a finals de gener.

L'últim català que va actuar al festival europeu de la cançó va ser Miki Núñez. El de terrassa va cantar La venda el 2019 a Tel Aviv, i és el darrer d'una llarga llista que enguany es veurà ampliada. Fem un repàs de tots els catalans que han cantat al certamen i, fins i tot, els que hi van estar a punt d'anar, com Joan Manuel Serrat.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: