Jaime Lorente se sincera sobre amor i infidelitats

per Redacció, el 6 de maig de 2022 a les 10:30
Jaime Lorente va visitar dimarts passat La noche D, juntament amb el també actor Yon González. L’artista, conegut sobretot pel seu paper a La Casa de Papel, es va atrevir a respondre totes les preguntes que Eva Soriano, presentadora del programa, li anava fent.

Per exemple, Jaime Lorente va revelar que durant algun rodatge s’havia enamorat d’una persona que tenia parella en aquell moment i que ho va passar malament. En aquest sentit, no va tenir cap problema en confessar que és extremadament romàntic i que creu en l’amor per a tota la vida.


De fet, va assegurar que prefereix les relacions estables i tancades, que no pas parelles esporàdiques. Això sí, si l’altra persona li és infidel, ell no es tanca en banda: és capaç de perdonar un engany –va confessar que ja ho havia fet-, encara que li sàpiga greu.

També en el terreny amorós, l’actor va afirmar que li havien trencat el cor “feia poc” –no va dir qui-, però que ara estava vivint un moment molt dolç amb la seva parella Marta Goenaga i la filla que tenen en comú, l’Amaia.


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: