Molta polèmica pel comentari d'aquest influencer sobre les aixelles de l'Amaia

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 09:56
"Estaba leyendo un artículo sobre Amaia y ver un matojo en los sobacos en pleno 2022..... Arrggg. Cada uno es libre de ir como quiera pero a mí me da bastante grimita". Aquest és el comentari que l’influencer Javier Sanz, conegut com a JaviZone, va decidir publicar a Twitter fa uns dies.

Us ha fet ràbia? Si és així, no heu estat els/les únics/úniques. Minuts després, el seu perfil es va omplir de missatges negatius cap a ell en què ciritcaven la seva visió “sexista” i “masclista” sobre els cossos de les dones. 

  La cosa, però, no va acabar aquí. Javier Sanz, en comptes de demanar perdó, va publicar un nou comentari que encara va encendre més les xarxes socials: “No me quiero imaginar lo que deben tener en El Monte de Venus", va esciure. Referint-se clarament als pèls en les parts íntimes.  Aquest tipus de comentaris demostren que encara s’ha d’avançar molt i que cal seguir lluitant contra el masclisme present en la nostra societat.

De moment, l'Amaia no s'ha pronunciat sobre la polèmica, però sí que va explicar en una entrevista mesos enrere el perquè no es depilava. "Realment em sento més jo mateixa així i és una cosa que fins i tot se'm oblida", va explicar.


 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: