Una adolescent mor a Austràlia després d'inhalar desodorant per intentar calmar l'ansietat

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 10:27
Brooke Ryan, una adolescent de 16 anys, ha mort per un aparent atac de cor després d'inhalar el vapor d'un desodorant per a calmar la seva ansietat. Els fets han passat a Nova Gal·les del Sud, Austràlia, i encara s’estan investigant.

La seva mare, Anne, va trobar el cos de la menor al costat d’un pot de desodorant i un drap de cuina. La dona assegura que l'ansietat de la seva filla va empitjorar arran de la pandèmia a causa de les estrictes quarantenes i al canvi d'hàbits.


La mare de la Brooke ha demanat a les autoritats que hi hagi més prevenció i ajudes per tal de poder tenir cura de la salut mental, un tema sovint oblidat. A més a més, ha reclamat un millor etiquetatge en els pots dels aerosols, ja que en molts d’ells no s’adverteix dels riscos que poden tenir en la salut.

Aquest tipus de productes acostumen a contenir ingredients perjudicials i tòxics com les sals d’alumini i l’alcohol etílic. És per això que es recomana mantenir-los lluny de boca, nas i ulls.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: