Logotip de Adolescents.cat

Quant cobren els/les dependents d'aquestes conegudes marques de roba?

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 10:44
Una de les feines més habituals, sobretot entre els joves, és com a dependent de botigues de roba. És per això que avui us volem portar un estudi elaborat per Glasdoor que compara els sous entre algunes de les marques més conegudes de moda: 


 

Versió sense playbuzz
Zara 
El sou és de 16.034 euros bruts anuals per als qui treballen a jornada completa i fa poc temps que són a l’empresa –augmenta amb els anys-. Tot i això, el contracte més habitual sol ser de menys hores, amb un sou que va dels 600 als 900 euros al mes. 

Massimo Dutti 
En el cas de Massimo Dutti, el sou va dels 700 i als 1.500 euros bruts mensuals, depenent del lloc que tingui cada treballador i les hores que faci cada mes. 

Springfield 
En el Grup Tendam hi ha botigues com Cortefiel, Women' Secret o Springfield. La jornada completa no sol ser habitual i el normal és treballar entre 20 i 30 hores i obtenir un sou entre els 1.045 i els 1.143 euros bruts al mes. 

Primark 
El conveni vigent des de l'1 de gener de 2021 fins al 31 de desembre de 2023 ha registrat una pujada del sou del 0,25% des d'octubre, encara que s'esperen més augments. Els treballadors de Primark tenen un salari mínim de 14.536,75 euros bruts a l'any.

Bershka 
Els treballadors de Bershka poden accedir a tenir una jornada completa. El seu salari oscil·la entre els 600 i els 1.500 euros bruts mensuals. A més, els anys de permanència en aquesta empresa també sumen un afegit en el salari final.

Oysho 
La mitjana del sou dels dependents d'Oysho és de 500 a 1.200 euros bruts al mes, segons si es treballa 40 hores setmanals o menys. 

H&M
En aquest cas, s'ofereix un sou que oscil·la entre els 700 i els 1.200 euros bruts al mes. La mitjana entre els treballadors de venda i distribució és de 18.720 euros bruts anuals.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: