Logotip de Adolescents.cat

De què depèn la intensitat dels orgasmes (i trucs per augmentar-la)

per Redacció, el 9 de maig de 2022 a les 12:00
La hipotonia o feblesa del sòl pelvià i la incontinència urinària poden arribar a interferir de manera directa en les relacions sexuals. De fet, els músculs del sòl pelvià són responsables directes de la quantitat i intensitat de sensacions que sent una persona amb vagina durant les relacions sexuals, segons asseguren diversos experts a la BBC.

Les contraccions rítmiques del sòl pelvià contribueixen a l'excitació i a la capacitat per aconseguir l'orgasme. Per això, una bona cura de la musculatura perineal afavoreix el desenvolupament de relacions sexuals satisfactòries.

Per exemple, amb els coneguts exercicis de Kegel és possible entrenar i enfortir els músculs. De fet, s'ha demostrat que aquests exercicis són un tractament preventiu del vaginisme de gran eficàcia. A banda d’aquests exercicis, hi ha objectes, com les boles xineses, que també ajuden a cuidar aquesta zona.

Exercisis de Kegel


Practicar-los és senzill i hi ha centenars de vídeos on podeu trobar moltes tècniques diferents, com els de l’entrenadora Anna Kaiser, qui ha treballat amb estrelles com Sofía Vergara i Shakira. Recuperem alguns dels exercicis que proposa:

Instruccions: 1 minut cada moviment. Es poden fer unes 3 vegades la setmana.

Sliding cowgirl
Col·loca’t de genolls damunt dues tovalloles (una en cada genoll). Llisca obrint-te cap a fora i torna a la posició original. Estreny els glutis en pujar.

Squeeze
Estira’t a terra, estira les cames i obre les puntes dels peus. Comença a estrènyer i a elevar la pelvis en petits i intensos moviments. Recorda: estreny i eleva!

Thigh dance
Asseu-te sobre els teus genolls i mou el teu tors cap endarrere i amb la força de la pelvis, torna a la teva postura normal.

Pelvic tilt
Estira’t a terra, flexiona el genolls i estreny els glutis mentre aixeques els músculs pelvians.

Boles xineses: quins beneficis tenen en el sexe i quines són les millors



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: