Debat amb la nova cançó d'Aitana i Amaia: de l'absència a les suposades referències a l'Alfred

per Redacció, el 10 de maig de 2022 a les 10:30
Després d’anys d’espera, per fi s’ha publicat la primera col·laboració entre Amaia i Aitana: La canción que no quiero cantarte.

Amaia és la gran protagonista del videoclip dirigit per Virgil Cubero i coprotagonitzat pel model Luciano Carrizo. I és que Aitana no apareix en cap moment. L’única referència a la cantant és el seu perfum, que es pot veure en una escena mentre la sentim cantar.

Aquest fet ha sorprès els seguidors de les cantades i ha generat certa polèmica. I és que molts no entenen per què les artistes no apareixen plegades en el primer tema que treuen juntes després d’haver sortit de l’acadèmia d’OT. Us deixem amb alguns comentaris: vosaltres què en penseu?
 

A més a més, la cançó també ha generat debat a Twitter per les suposades referències d'Amaia a Alfred, el també concursant d'OT i la seva exparella. Aquestes són alguns de les conclusions que han tret els usuaris:

Les caixes


La cançó comença amb una imatge visual que podria fer referència a la seva ruptura:

Aquí tienes tu canción

El resto de tus cosas

En cajas en el salón

 

Prou passejos


Segons alguns usuaris, els versos que llegireu a continuació són la resposta a la cançó Barcelona, en la qual l'Alfred proposava a l'Amaia passejar per la ciutat:

Quieres ser mi amigo

Cómeme el higo

No van a volverte a ver

Paseando conmigo

 

Els lliris


Alfred canta a De la Tierra hasta Marte: "Donde naces flor de lirio, que te busco y no te encuentro, que te encuentro y no te entiendo".
 

El llibre de l'Alfred


Segons alguns usuaris també apareixeria el llibre d'Alfred en un moment del videoclip.
 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: