patrocionat

Quins són els cicles formatius amb més sortida?

per Redacció, el 23 de maig de 2022 a les 06:00
Un cop acabat l’institut hi ha moltes opcions a banda de la universitat. Una d’elles és la Formació Professional (FP), un tipus d’estudis que han anat en augment en els últims anys i que estan molt ben valorats per les empreses: més del 50% de les persones graduades troben feina abans de l’any. 

Tot i que cada vegada es parla més sobre l’FP, encara hi ha alguns mites que envolten aquests estudis. Per tal de desmentir-los i aclarir certs temes que poden generar confusió, hem preparat un resum amb els avantatges clau sobre la formació professional i els cicles amb més sortida. 
 

 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: