T'agrada el món dels videojocs? No et pots perdre aquesta exposició

per Redacció, el 13 de maig de 2022 a les 09:11
Ja podeu visitar a Catalunya la primera gran exposició dedicada a la indústria del videojoc: Nova Pantalla. El seu objectiu és donar a conèixer el procés de creació que hi ha darrere d'un videojoc, els perfils professionals que hi participen i celebrar les grans produccions d'èxit internacional fetes pels estudis catalans.

Nova Pantalla convida a tots els visitants a submergir-se en aquest món a través d'instal·lacions immersives, continguts interactius i jocs. La trobareu a la sala 3 del Palau Robert fins al 4 de setembre i, si hi aneu, podreu respondre totes aquestes preguntes:

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: